Jan Braem

Ik ben Jan Braem, acteur/entertainer en oprichter van Short People Agency. Vanaf mijn 16de levensjaar zit ik in de entertainment wereld. Als Little Joe was ik 22 jaar lang Europa’s Kleinste Diskjockey. Als acteur ben ik onder andere bekend van de film Willow, waarin ik één van de Newlin bewoners was. Verder speelde ik in de opera “Ithaka”.
Entertainment en Benidorm Bastards
Mijn doorbraak in de Nederlandse entertainmentwereld was in de succesvolle TV-serie Benidorm Bastards. Daarnaast geef ik ook regelmatig lezingen over mijn leven als kleine man.
Circus-directeur-inhuren

2 Comments

Laura Hofstee

augustus 11, 2015at 11:17 am

Beste Jan,

Als ik mij goed kan herinneren hebben wij vaker met jou samengewerkt namens de studentenvereniging R.S.V. Laurentius. Volgende week begint de introductieweek ‘Eurekaweek’ en wij zouden graag opnieuw gebruik maken van jou diensten voor het rij vermaak in de avond. Is dit mogelijk? Ik heb X-clusive events al meerdere malen geprobeerd te benaderen, maar ik kreeg ze tot nog toe niet te pakken. Welke data zou jij kunnen? Voor ons zou maandag 17/08 of woensdag 19/08 het best uit komen!

stellar

november 26, 2015at 1:22 pm

hoi we willen je voor ons feestje.

BOEK NU & maak uw feest compleet