Lilliputter huren

Een lilliputter huren is mogelijk bij Shortpeopleagency.nl. De eigenaar is zelf een lilliputter! Op deze website kunt u de beste lilliputters en dwergen inhuren om uw feest compleet te maken. Zij kunnen u vermaken met diverse acts op diverse feestjes. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn leest u op deze pagina wie onze kleine mensen zijn en waarvoor u ze kunt inhuren. Bijvoorbeeld op uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest.

Inhuren van Lilliputters

Shortpeopleagency heeft verschillende lilliputters die klaar staan om geboekt te worden. Zij hebben allen veel ervaring in de entertainment wereld en hebben zeer veel plezier in hun werk. U kunt onze artiesten inhuren als Mini Circus Directeur, Mini Clown, Dwerg (of kabouter), of zelfs als Mini Hugh Hefner. Ook treden zij op op vele evenementen. Zo zijn ze bijvoorbeeld aanwezig geweest op het Das Coen Und Sander Fest van 2014. Zij zetten het feest op z’n kop en vermaakten het publiek zoals ze dat op elk feest zullen doen! Hieronder ziet u een kleine impressie van het feest waarop onze dwergen zijn ingehuurd.

Lilliputter inhuren van ShortPeopleAgency

Op de video heeft u al enkele beelden kunnen zien van onze lilliputters. Graag stellen we ze even aan u voor en laten we aan u zien wat zij allemaal in huis hebben om uw feest op z’n kop te zetten!

lilliputter-inhuren

Bent u op zoek naar een lilliputter inhuren voor uw feest? huur ze hier in!

Aan de linkerkant op de foto ziet u Jeroen. Hij is onze échte Haagse entertainer en kan met een Haags accent uw gasten vermaken. Met zijn 135cm is hij één van de topartiesten van ShortPeopleAgency. In het midden op de foto staat Jan. Jarenlang stond hij bekend als Little Joe, Europees kleinste en succesvolle DJ. Daarnaast kunt u hem herkennen van de populaire TV-serie Benidorm Bastards, waarin hij als kleine man zorgde voor veel entertainment. De laatste lilliputter is Andy, hij is onze Engelse dwerg. Bent u op zoek naar een entertainer die vloeiend Engels spreekt en ook nog eens perfect uw gasten weet te vermaken, kies dan voor Andy!

Mini Security als hoofdact

Net als alle artiesten, hebben ook onze mannen hun eigen hoofdact. De lilliputters van Short People Agency zijn op hun best als ze op uw feest optreden als Mini Security. U wilt niet weten wat ze allemaal ’terugvinden’ in de handtasjes van de dames, of in de jaszakken van de heren. Met jarenlange ervaring bent u verzekerd van een topact van onze lilliputters wanneer zij zich voordoen als échte beveiligingsmannen. Dus wilt u een lilliputter inhuren om uw feest compleet te maken? Kies dan vooral voor de Security-act!

Bent u op zoek naar meer info over lilliputters? Dan kunt u uiteraard Wikipedia raadplegen.

button (7)


8 Comments

Bas Verhoeven

juni 23, 2015at 5:21 pm

Hoeveel zou een act met liliputers per uur kosten?

Groetjes,
Bas Verhoeven

    Jan Braem

    juni 23, 2015at 5:35 pm

    Beste Bas, leuk dat je naar ons vraagt! Je kunt mij het beste bellen 06-53439363. Dan komen we er samen uit. Wel het goedkoopste adres in Nederland, want je hebt rechtstreeks contact met kleine mensen.
    .

Rodney Bos

juni 30, 2015at 2:44 pm

Beste,

Voor een vrijgezellenfeest ben ik op zoek naar een lilliputter die 1,5 dag met ons mee kan naar Brussel.
Ten eerste is mijn vraag of dit überhaupt een mogelijkheid is, indien zou ik graag informeren naar de kosten.

Ik hoor graag van u, bij voorbaat dank,

Rodney Bos
0630029772
bosrodney@mac.com

Romy smeets

januari 24, 2016at 12:39 am

Hallo, voor een surprise party in juni ben ik opzoek naar een lilliputter. Het zou een feest zijn in maastricht. Hoeveel zou mij dat kosten, en is er een mogelijkheid om een engelse spreker te krijgen? Groetjes

Mats Hillenius

april 11, 2016at 11:38 am

Volgende week dinsdag 19 april organiseren wij met ons dispuut een feest in Leeuwarden in de Kantelaar. Nou is onze vraag of daar een liliputter als security of andere act kan rondlopen voor een kleine 2/3 uurtjes. Natuurlijk zijn we bereid hiervoor te betalen maar niet de hoofdprijs.

Ik hoor graag van u,
Met vriendelijke groet,

Mats Hillenius
0638258491

Danny verheyen

augustus 6, 2016at 5:02 pm

Dag Jan, bij deze mijn bericht.
Dus vrijgezellenfeest in Maastricht waar we van 14u tot 18u een boottochtje willen maken met jou als act.
Datum is maandag 22 augustus 2016, plaats is Maastricht.

Alvast bedankt voor je antwoord

Cathelijne van grinsven

september 10, 2017at 8:16 am

Is het nog mogelijk een welkomstcomite in te huren voor vrijdag aanstaande? Hoor heel graag van jullie. Event is in Amsterdam vanaf 2200 uur.

Franny van Cappellen

maart 1, 2018at 4:38 pm

Wij zijn op zoek naar 1 of 2 lilliputters die op een 40 jarige verjaardag als beveiliger of bediening het feest net dat extra’s te geven. Kunt u mij een indicatie van de prijs sturen?

BOEK NU & maak uw feest compleet